MENU
VOORGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
RESERVATIES
NIEUWS
GESCHIEDENIS
LIGGING
BENT U TEVREDEN
MENU

Wij zijn gesloten vanaf 17 augustus / terug open op 31 augustus.

Menu vanaf 13 juli 2017

Aperitief 1 glas Fleur de Lys met hapje
***

Halve kreeft ‘belle vue new style’;  gel van cocktail/ peterseliemayo/ tomatenvariëteiten/ eitje/ sucrine sla/ ijsgekoelde gaspacho  (supl 5 € p.p.)
Of
Krokant gebakken garnalenkroketjes met een slaatje
Of
Krokant gebakken kaaskroketjes met een slaatje
***

Gebakken padijs/ tomatenvariëteiten/ peterseliepuree/
lente ui/ salsa van zwarte olijf/ basilicum/ granapadano
Of
 Mechelse koekoek/ gebakken eendenlever/ nectarines/ soja / limoen/ spitskool/  piment/ garam masala/  pijnboompitten/ nicola aardappel met vadouvan
***

Structuren van cavaillon/ jus van citrus en rode vruchten/
meringue/ gel van rode kers/ huisgemaakte vlierbloesemsiroop
Of
Geselecteerde kaas van erkend kaasmeester “Callebaut”  
Kaas in plaats van dessert 5 € p.p.
Begeleidende wijn 4,5 € per glas
***

koffie met zoethoudertjes


 

Indien U allergisch bent of voedselintolerantie heeft voor bepaalde voedingswaren, meld het ons, dan kunnen we de gerechten aanpassen.                                                                              

Voor de kids ; vraag naar de kinderkaart
   56€  pp. met aperitief, aangepaste wijnen tijdens de maaltijd en koffie
   44 € pp. met aperitief, zonder dranken tijdens de maaltijd met koffie
   37 € pp. Menu (vg., hg., dessert) zonder dranken
Het menu wordt geserveerd voor het hele tafelgezelschap.

Menu vanaf 31 augustus

Aperitief 1 glas Crémant de Bourgogne
***

Burrata mozzarella met structuren van rode biet/ gepekelde groentjes/
coppa dry aged/ geroosterde pompoenpitten/ arbequina olijfolie
of
Gebakken garnalenkroketjes met een slaatje
Of
Gebakken kaaskroketjes met een slaatje
***
Onder kruidenkorst gebakken rib eye van kalf/ gekonfijte Franse sjalot/
doperwt/bospeen/ jus met truffel/ rösti aardappel
Of

Open ravioli met dagverse vangst van onze kust/ Zeeuwse mosseltjes/
jonge tuingroenten/ de eerste boschampignons/ jus met cider
***

Gebakken pruimpjes/ ijs met peperkoek/  amandelkaramellen/
butterscotch met Maldonzout
of

Geselecteerde kaas van erkend kaasmeester “Callebaut”
Kaas in plaats van dessert 5 € p.p.
Begeleidende wijn 4,5 € per glas
***

koffie met zoethoudertjes

Indien U allergisch bent of voedselintolerantie heeft voor bepaalde voedingswaren, meld het ons, dan kunnen we de gerechten aanpassen.                                                                             

  Voor de kids ; vraag naar de kinderkaart
   56€  pp. met aperitief, aangepaste wijnen tijdens de maaltijd en koffie
   44 € pp. met aperitief, zonder dranken tijdens de maaltijd met koffie
   37 € pp. Menu (vg., hg., dessert) zonder dranken
Het menu wordt geserveerd voor het hele tafelgezelschap.