MENU
VOORGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
RESERVATIES
NIEUWS
GESCHIEDENIS
LIGGING
BENT U TEVREDEN
MENU

Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar weekendhulp zaal en keuken.
Uren te bespreken. Vragen naar Inge of Lieven.

Menu vanaf 31 augustus

Aperitief 1 glas Crémant de Bourgogne
***

Burrata mozzarella met structuren van rode biet/ gepekelde groentjes/
coppa dry aged/ geroosterde pompoenpitten/ arbequina olijfolie
of
Gebakken garnalenkroketjes met een slaatje
Of
Gebakken kaaskroketjes met een slaatje
***
Onder kruidenkorst gebakken rib eye van kalf/ gekonfijte Franse sjalot/
doperwt/bospeen/ jus met truffel/ rösti aardappel
Of

Open ravioli met dagverse vangst van onze kust/ Zeeuwse mosseltjes/
jonge tuingroenten/ de eerste boschampignons/ jus met cider
***

Gebakken pruimpjes/ ijs met peperkoek/  amandelkaramellen/
butterscotch met Maldonzout
of

Geselecteerde kaas van erkend kaasmeester “Callebaut”
Kaas in plaats van dessert 5 € p.p.
Begeleidende wijn 4,5 € per glas
***

koffie met zoethoudertjes

Indien U allergisch bent of voedselintolerantie heeft voor bepaalde voedingswaren, meld het ons, dan kunnen we de gerechten aanpassen.                                                                             

  Voor de kids ; vraag naar de kinderkaart
   56€  pp. met aperitief, aangepaste wijnen tijdens de maaltijd en koffie
   44 € pp. met aperitief, zonder dranken tijdens de maaltijd met koffie
   37 € pp. Menu (vg., hg., dessert) zonder dranken
Het menu wordt geserveerd voor het hele tafelgezelschap.


Menu vanaf 19 oktober

Aperitief crémant de Bourgogne
***

Gelakt buikspek/ langoustine/ mini paksoy/
jus van mais met citroengras/ gremolata (supl: 3 € p.p)
of
krokant gebakken garnalenkroketjes met een herfstslaatje
of
krokant gebakken kaaskroketjes met een herfstslaatje
***

Op vel gebakken heekhaasje/ boerenkool/ butternutpompoen/ specerijenjus/ limoen/ enoki champingons
Of
Fazant/ gecaramelliseerd witlof/ rode biet/ boschampignons/
knolselder/ aardappelpoffertjes met truffel
    ***   

Peer ‘doyenne du comice’ gebakken met karamel/ havermoutkoek (familierecept anno 1930)/ ijs met bourbonvanille/ warme chocolade Callebout 811
Of
Geselecteerde kaas van erkend kaasmeester “Callebaut”
Kaas in plaats van dessert 5 € p.p.
Begeleidende wijn 4,5 € per glas
***

koffie met zoethoudertjes

Indien U allergisch bent of voedselintolerantie heeft voor bepaalde voedingswaren, meld het ons, dan kunnen we de gerechten aanpassen.                                                                             

  Voor de kids ; vraag naar de kinderkaart
   56€  pp. met aperitief, aangepaste wijnen tijdens de maaltijd en koffie
   44 € pp. met aperitief, zonder dranken tijdens de maaltijd met koffie
   37 € pp. Menu (vg., hg., dessert) zonder dranken
Het menu wordt geserveerd voor het hele tafelgezelschap.