MENU
 KERSTAVOND
 KERSTDAG
VOORGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
RESERVATIES
NIEUWS
GESCHIEDENIS
LIGGING
BENT U TEVREDEN

We zijn open op kerstavond en kerstdag.
Gesloten op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag.

MENU

Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar weekendhulp zaal en keuken.
Uren te bespreken.
Tevens zijn wij op zoek naar een full time voor de zaal.
 Vragen naar Inge of Lieven.


Menu vanaf 19 oktober

Aperitief crémant de Bourgogne
***

Gelakt buikspek/ langoustine/ mini paksoy/
jus van mais met citroengras/ gremolata (supl: 3 € p.p)
of
krokant gebakken garnalenkroketjes met een herfstslaatje
of
krokant gebakken kaaskroketjes met een herfstslaatje
***

Op vel gebakken heekhaasje/ boerenkool/ butternutpompoen/ specerijenjus/ limoen/ enoki champingons
Of
Fazant/ gecaramelliseerd witlof/ rode biet/ boschampignons/
knolselder/ aardappelpoffertjes met truffel
    ***   

Peer ‘doyenne du comice’ gebakken met karamel/ havermoutkoek (familierecept anno 1930)/ ijs met bourbonvanille/ warme chocolade Callebout 811
Of
Geselecteerde kaas van erkend kaasmeester “Callebaut”
Kaas in plaats van dessert 5 € p.p.
Begeleidende wijn 4,5 € per glas
***

koffie met zoethoudertjes

Indien U allergisch bent of voedselintolerantie heeft voor bepaalde voedingswaren, meld het ons, dan kunnen we de gerechten aanpassen.                                                                             

  Voor de kids ; vraag naar de kinderkaart
   56€  pp. met aperitief, aangepaste wijnen tijdens de maaltijd en koffie
   44 € pp. met aperitief, zonder dranken tijdens de maaltijd met koffie
   37 € pp. Menu (vg., hg., dessert) zonder dranken
Het menu wordt geserveerd voor het hele tafelgezelschap.