A LA CARTE
Voorgerechten
Zeeuwse Goudmerk mosselen / fijne groentjes / espuma aardappel / lavas olie ( de mosselen zijn ontdaan van de schelp) € 23
Carpaccio van provençaals geschroeid Belgish rund wit blauw / arbequina olijfolie met truffel / jonge sla scheuten / grana padano
€ 22
Reuzengamba's 'wild catch' / salsa tomaat / jonge slascheuten / tuinkruiden / basilicummayonaise € 23
*Kaaskroketjes met een slaatje € 17
Kroketjes van grijze garnalen met een slaatje € 23
*Feuillantine van knolselder / espuma van aardappel / gepofte noten en zaden / chips / lavas olie € 21
Zuiderse bouillabaisse / noordzeevis / reuze gamba 'wild catch' / tuinkruiden / toast / home made rouille € 23
Carpaccio van koolrabi / guacamole / leche de tigre / edamame hijiki / gepekelde groenten / wasabi ijs € 21
Hoofdgerechten:
Klassieker op karkas gebakken Fazant 'fine champagne' / gebakken witloof / veenbessen / boschampignons / aardappelpoffertjes met truffen € 36 ( per 2 personen )
Op karkas gebakken hazenrug / gebakken witloof / veenbessen / boschampignons / aardappelpoffertjes met truffen € 39 ( per 2 personen )
*Huisgemaakte groene curry / sojascheuten uit de wok / gebrande bloemkool / bimi / gepofte rode ui / basmatirijst € 31
Gebakken zeetong / sla / frietjes / huisgemaakte mayonaise € 39
Gebakken reuzengamba's 'wild catch' / salsa tomaat / jonge slascheuten / tuinkruiden / basilicummayonaise € 34
Vis volgens dagverse aanvoer / verse groene curry / sojascheuten uit de wok / gebande bloemkool / limoen / bimi / basmatirijst € 35
Zuiderse bouillabaisse / Noordzeevis / reuze gamba "wild catch" / tuinkruiden / toast / home made rouille € 34
Rundersukade 'Black Agnus' / gepofte rode ui / knolselder / eerste boschampignons € 36
Belgische filet pur/ frietjes / sla / saus : peper , archiduc , béarnaise , Gorgonzola , kruidenboter € 38
Ierse Herford rib eye / frietjes / sla / saus : peper , archiduc , béarnaise , Gorgonzola , kruidenboter € 38
Gerechten met * zijn vegetarischVanaf 5 personen werken we met ons keuzemenu, teneinde de gerechten optimaal te kunnen verzorgen.
Mogen wij vriendelijk vragen om op zaterdagavond en zondagmiddag minimum een voor-en-hoofdgerecht of ons meerkeuzemenu te nemen. Dank voor uw begrip.
Warme dranken
Al onze koffie’s zijn op lage temperatuur gebrand
Espresso
4€
Mokka
4€
Cappuccino
5€
Caffè Latte
5€
Thee
4,5€
Irish, Italian, Hasseltse, French koffie
11€
Nagerechten:
Karamelpeertjes / vers gedraaid vanille ijs / amandel / Nutella € 13
Klassieke crème brûlée met Bourbonvanille € 10
Home made chocoladeschuim € 10
Huisgemaakte café glacé (min. per 2 personen) € 11 p.p.
Vers gedraaid roomijs met Bourbon vanille € 10
Bourbonvanille roomijs met warme chocolade € 13
Geselecteerde kaas van erkend kaasmeester "Van Tricht" € 15
Begeleidende wijn of madeira 7 € per glas
Gerechten met * zijn vegetarisch
Opgelet: de samenstelling van de bereidingen kan veranderen
Voor de kids: vraag naar de kinderkaart
Indien U allergisch bent of voedselintolerantie heeft voor bepaalde voedingswaren, meld het ons, dan kunnen we de gerechten aanpassen.
Vanaf 5 personen raden wij onze menuformule aan, teneinde de gerechten optimaal te kunnen verzorgen.
Wij maken één rekening per tafel.